Export this record: EndNote BibTex

Please use this identifier to cite or link to this item: https://tede2.pucrs.br/tede2/handle/tede/10987
Document type: Dissertação
Title: Avaliação nutricional e morbimortalidade em pacientes com Covid-19 internados em UTI
Author: Silveira, Julia Braga da 
Advisor: Figueiredo, Carlos Eduardo Poli de
Keywords: Risco Nutricional
Sars-Cov-2
Obesidade
Óbito
NUTRIC-S
IRA
Cuidados Intensivos
Nutritional Risk
SARS-CoV-2
Obesity
Death
NUTRIC-S
IRA
Intensive Care Units
CNPQ Knowledge Areas: CIENCIAS DA SAUDE::MEDICINA
Language: por
Country: Brasil
Publisher: Pontifícia Universidade Católica do Rio Grande do Sul
Institution Acronym: PUCRS
Department: Escola de Medicina
Program: Programa de Pós-Graduação em Medicina e Ciências da Saúde
Access type: Acesso Aberto
Fulltext access restriction: Trabalho será publicado como artigo ou livro
Time to release fulltext: 60 meses
Date to release fulltext: 14/09/2028
URI: https://tede2.pucrs.br/tede2/handle/tede/10987
Issue Date: 14-Aug-2023
Appears in Collections:Programa de Pós-Graduação em Medicina e Ciências da Saúde

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DIS_JULIA_BRAGA_DA_SILVEIRA_CONFIDENCIAL.pdfJULIA_BRAGA_DA_SILVEIRA_DIS352.47 kBAdobe PDFThumbnail

Download/Open Preview


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.